Noordwijk aan Zee

De pracht van de natuur gecombineerd met een rijke historie

Wonend in Noordwijk aan Zee ervaart u de Hollandse kust in al haar pracht gecombineerd met de rijke historie van een badplaats van internationale allure. Gelegen in villawijk “De Zuidduinen”, één van de mooiste woongebieden van ons land, bevindt de appartementenvilla “Residence Roozen” zich in een oase van rust en schoonheid. Aan de Rembrandtweg staan, evenals in de overige straten van deze parkachtige wijk, villa’s in diverse afmetingen en architectuurstijlen. Sommige zijn al ruim honderd jaar oud.

De nieuwe bebouwing van de wijk wordt zorgvuldig aangepast op en is geïnspireerd door de architectuur van het Noordwijk uit vroeger tijden. Wie een wandeling maakt door de Zuidduinen zal de combinatie van oude en nieuwe bebouwing, rust en schoonheid.

Résidence Roozen is spectaculair vanwege haar fraaie omgeving en vrije uitzicht, maar ook vanwege de gebruikte materialen en indrukwekkende architectuur. Noordwijk aan Zee is geliefd bij natuurliefhebbers vanwege de prachtige kust en het aangrenzend duingebied. De sympathieke kustplaats ligt in het hart van de Bollenstreek en staat bekend als “Bloemenbadplaats van Europa”. In het voorjaar is het midden tussen de bollenvelden gelegen dorp omringd door een explosie aan kleuren.

Voor zowel bewoners als bezoekers dus volop mogelijkheden om uit te waaien of juist te genieten van de stilte. Noordwijk aan Zee is genieten van zee, strand en duin. Fietsend over de fraaie kustroutes, rustige landweggetjes en kilometers uitgestrekte fietspaden ziet u alles wat Noordwijk en haar omgeving zo bijzonder maken. En als het een dagje wat minder weer is, heeft de stijlvolle badplaats nog veel meer te bieden. De diverse winkelstraten bieden een gevarieerd aanbod van exclusieve boetieks en speciaalzaken. Met twee golfclubs, een nieuw hoogwaardig sportcomplex en vele andere sportaccommodaties en -clubs, zwembaden en diverse luxe wellness centra is er bovendien ruim voldoende gelegenheid voor zowel inspanning als ontspanning. En na een wandeling over de sfeervolle boulevard is het heerlijk vertoeven op een van de vele terrassen. Noordwijk aan Zee bruist! Vanuit Noordwijk aan Zee reist u in korte tijd naar steden als Amsterdam, Leiden, Rotterdam en Den Haag. Het dorp is eenvoudig bereikbaar via de A44 en N206. Op loopafstand van de kust ligt Noordwijk Binnen. Het pittoreske oude centrum is met haar authentieke details, prachtige lindebomen en oude huizen absoluut een bezoek waard. Een rijke historie, overweldigend natuurschoon, volop recreatiemogelijkheden en internationale allure; dat is Noordwijk aan Zee.